Welkom

Spoorzoekdag zaterdag 27 november Voorburg

Omdat jullie al zo lang hebben gewacht op nieuwe activiteiten, maar de coronapandemie nog niet voorbij is, nodigen we jullie uit om op zaterdag 27 november van 10.00u – 21.00u naar Voorburg te komen. Om dit evenement veilig en verantwoord te kunnen organiseren, volgen we de meest recente coronamaatregelen en daarom vragen we jullie om een geldige QR code.

Je kunt je aanmelden voor de Spoorzoekdag nadat je bent ingelogd. Je moet dan wel eerst lid worden. Je vrienden zijn ook welkom! In principe zijn er 40 plekken. Onder het tabblad ‘aanmeldingen’ kun je zien of je op de wachtlijst staat (vanaf plek 41). Aanmeldingen zijn pas officieel als ze zijn bevestigd.

groepsfoto

Elk half jaar is iedere middelbare school student tot en met 16 jaar welkom op onze weekenden. In onze weekenden gaan we op zoek naar God. We maken gebruik van presentaties, workshops, spelletjes, maaltijden, sport en spel, zingen en muziek, film, kerkdienst, enz. Het volgende Spoorzoekweekend is komend voorjaar in Alphen aan den Rijn, wanneer precies wordt nog bekend gemaakt.

Ben je te oud geworden voor de Spoorzoekweekenden, maar wil je nog wel leuke weekenden bezoeken, dan kun je naar Meet & Discover gaan. (vanaf 17 jaar)

Ga naar Meet & Discover