Welkom

Spoorzoek Weekend Voorburg is vol!

Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan alsnog. Je komt dat op de wachtlijst en misschien komt er nog een plekje vrij!

Spoorzoek Weekend 4 t/m 6 oktober 2019: Royals

Wat betekent het om als jonge christenen een koninklijk leven te leiden?

Locatie: Voorburg

Kosten: Wordt nog bekendgemaakt.

Aanvang: Wordt nog bekendgemaakt.

 

groepsfoto

Elk half jaar is iedere middelbare school student tot en met 16 jaar welkom op onze weekenden. In onze weekenden gaan we op zoek naar God. We maken gebruik van presentaties, mime, workshops, spelletjes, maaltijden, sport en spel, zingen en muziek, film, kerkdienst, enz.

Je kunt je alvast aanmelden voor het volgende weekend nadat je bent ingelogd. Je moet dan wel eerst lid worden. Je vrienden zijn ook welkom! Let op! Er worden voorlopig nog geen bevestigingsmails gestuurd en ook een reactie op het verzoek om lid te worden kan enige tijd op zich laten wachten. In principe zijn er 40 plekken. Onder het tabblad ‘aanmeldingen’ kun je zien of je op de wachtlijst staat (vanaf plek 41). Aanmeldingen zijn pas officieel als ze zijn bevestigd.

Ben je te oud geworden voor de Spoorzoekweekenden, maar wil je nog wel leuke weekenden bezoeken, dan kun je naar Meet & Discover gaan. (vanaf 17 jaar)

Ga naar Meet & Discover