Welkom

Spoorzoek Weekend 18-20 maart 2022 in Alphen aan den Rijn

Eindelijk is het zo ver, het lijkt er op dat de coronamaatregelen binnenkort versoepeld zullen worden zodat er weer meer georganiseerd kan worden. In maart hopen we weer een Spoorzoek weekend te houden in Alphen aan den Rijn.

We willen er samen met jullie een heel leuk weekend van maken met sport en spel, praise, Bijbelstudie en heel veel gezelligheid.
Het thema van dit weekend is “Glow in the Dark”. Jezus heeft gezegd “Ik ben het Licht van de wereld”, maar weet je dat hij ook gezegd heeft “jullie zijn het licht van de wereld” dat zei Hij tegen zijn discipelen, tegen ons! Je kunt dat lezen in Matteüs 5:14.
Wat betekent dat, hoe ben je licht in de wereld, heeft de wereld licht nodig? Hoe kan God mij gebruiken? Daar willen we het ook over hebben

groepsfoto

in het komende weekend.

Als je naar het weekend wil komen kun je je hier aanmelden. Om je te kunnen aanmelden moet je zijn ingelogd, daarvoor moet je eerst lid worden. Er zijn 40 plekken dus wees er snel bij! Bij het tabblad Aanmeldingen kun je zien of je op de wachtlijst staat (vanaf plek 41). De kosten voor het weekend zijn € 25,- per deelnemer.
Het weekend is voor tieners van 12 tot en met 16 jaar, we letten hier goed op. Als je 17 jaar bent of ouder dan kun je naar de weekenden van Meet & Discover.